Veluwe


                                                                                                                                           I contact I nieuwsbrief  I over ons I


               ■  wandelvakanties & trektochten   ■  wandeleiland   ■  wandelherberg

groepsreizen zomer najaar 2014


E-mailadres: brievenbus@voettochten.nl wandelherberg_zeezicht reisvoorwaarden2013 Verzekeringen Op reis KaapVerdië-intro groen blog Foto's bol.com Ook nog FAQ-veelgestelde vragen Voettochten wandelvakanties & trektochten. Meer over Voettochten Contact Nieuwsbrief
wandeleiland
Vrijwilligerswerk
Klussen        


Helpen bij het opknappen van ons huis in de Belgische Ardennen. Ongeveer 2 keer per jaar (meestal maart-september) voor een aaneengesloten periode van 5 dagen. Meestal zijn we met ongeveer 12 tot 14 mensen. En soms wordt er een extra midweek ingelast.

Hoe gaat het in z’n werk? Maandagmorgen 10 uur vanuit Utrecht met onze eigen bus of als de bus vol is ook per trein naar de Ardennen. Bestemming: La Terra, ons vakantiehuis. Wat vragen we?

5 uur werk per dag.

Wat krijg je ervoor terug? Vervoer van Utrecht naar de Ardennen heen en terug. Een éénpersoons slaapkamer, alle maaltijden, koffie thee en alle drankjes. Buiten de vijf uur werk kun je je eigen gang gaan (mooie omgeving!)

Er wordt gewerkt in ontspannen sfeer en tussen de middag als het even kan lekker lunchen op z’n Frans op het terras!


Op vrijdag ben je tegen 20 uur weer terug in Utrecht .

Voor data enz. Zie hiernaast onder ‘agenda’
Wanneer?

Data: maandag 21 tot en met

vrijdag 25 september 2015.


Welke klussen?

In de tuin is er weer het nodige buitenwerk: snoeien, planten en onderhoud van de tuin.


Het in elkaar zetten van een tweetal picknick-banken.


Schilderwerk: er moeten nog een drietal deuren en kozijnen gelakt en gegrond worden. Verder een slaapkamer in de muurverf en drie deuren gronden en aflakken. En als er werk over is: buiten kan er nog heel wat geschilderd worden.


Timmerwerk: In vier slaapkamers is afgelopen werkweek een houten wandje gemaakt met daarop klerenhaken + spiegel. Bij nog 3 kamers moet dat ook gedaan worden. Verder timmerwerk: plinten-deurlijsten.


Metselwerk. Er moet een nis uitgehakt worden in de voorgevel. Daarna aansmeren en dan is er plek voor beeld (dat al 8 jaar staat te wachten om geplaatst te worden!)


Het terras.

Is klaar. Afgelopen twee jaar is er hard aan gewerkt en het ziet er nu uit als een plaatje! Nu moet er -weer- een (klein) terras aangelegd worden aan de voorkant van het huis. Een compositie in natuursteen. Wie??


Schoonmaakwerk:

Meubels in de boenwas zetten. Het wassen van een aantal dekbedovertrekken en verdere schoonmaakwerk-zaamheden


Tot slot:

Interesse? stuur een mailtjeagenda