l Home  l Groepsreizen  l  Contact l Over ons

Voettochten wandelvakanties & trektochten. Meer over Voettochten wandelvakanties 2021 wandelvakanties 2021 CONTACT corona-info Voettochten wandelvakanties & trektochten. Verzekeringen ook nog Op reis
Dit jaar een 8-daagse wandelvakantie in het noordelijke Maasdal. Uitvalsbasis zijn twee villa’s aan de rand van het bos niet ver van de grens met Duitsland én het eeuwenoude vestingstadje Arcen (mét kasteel!).


Waar gaan we heen?

Het noordelijke deel van de provincie Limburg, smal met als middelpunt de Maas is een prachtig (en rustig) stuk van Nederland waar het ook mooi wandelen is. Wandelen kun je hier heel goed: prachtige paden in een even prachtig landschap!


Arcen.

Arcen is een oud vestingstadje. Stadje. Zo'n 15 kilometer ten noorden van Venlo, gelegen aan de Maas en vlak bij het Nationale park De Maasduinen, een prachtig natuurgebied. Resort Arcen ligt aan de rand van het natuurgebied oostelijk van het Arcen en op 200 meter van de Nederlands-Duitse grens. Hier staat onze uitvalsbasis voor deze week. 100 meter vanaf de voordeur zit je al in het nationale park en in deze 8 dagen verkennen we de bijzondere en afwisselende omgeving.


De wandelingen.

Tijdens deze wandelvakantie lopen we in vlak en glooiend terrein over goed begaanbare paden. Bij minder goed weer minder begaanbaar!  We doorkruisen het dal van de Maas en de beken die erop uitkomen. maar vergeten ook het open bosgebied niet. En twee dagen gaan we de grens over naar Duitsland en lopen we mooie stukken van het grenspad en het Maas-Niederrheinpad. Elke dag keuze uit een lange en kortere route. Een dag niet lopen? Kan ook!! Onze 9-persoons bus gaat ook mee en zorgt voor aanvullend vervoer. En tijdens de wandeling is er altijd wel een terrasje of cafeetje, of gewoon picknicken in de wei!


 Midden in de week, op de ‘vrije’ dag gaan we met de bus naar het stadje Arcen, een gezellig en authentiek stadje aan de rivier de Maas. Even rondneuzen op de plaatselijke markt, een bezoek aan het plaatselijke brouwerij van Hertog Jan of het streekmuseum, een wandeling langs de rivier of door de kasteeltuinen, even uitblazen op een terrasje onder het genot van een plaatselijk gebrouwen biertje.Arcen

8-daagse wandelvakantie voor blinden & slechtzienden.

Het maasdal.

11 t/m 18 september

Reisdata

Maximaal 20 personen

Deelnemers

eigen vervoer

Vervoer

 voor blinden & slechtzienden: € 695,- p.p.  voor begeleiders:

€ 195,- p.p.

Reissom

Vraag uitgebreide reisbeschrijving aan

Folder

Boek deze reis

Op reis

Meld je telefonisch aan: 0649485061

Bellen kan ook

Onze uitvalsbasis.

Een tweetal geschakeld gelegen villa’s met tuin en terras waar het bij mooi weer heerlijk zitten is. Verder op de begane grond een gezellig ingerichte comfortabele zitruimte met open haard en een ruime eetkamer. Op de verdieping een aantal 20 eenpersoons kamers met eigen badkamer voorzien inloopdouche, wastafel en toilet.

Inbegrepen:

Alle overnachtingen op een eenpersoons kamer met eigen badkamer waarin inloopdouche, wastafel en toilet.

Je bed is opgemaakt..

Ontbijt, lunch of lunchpakket en de avondmaaltijden. Te beginnen met het diner op de eerste en te eindigen met het lunchpakket op de laatste dag.

Begeleiding: per blinde/slechtziende één begeleider.

 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Elke dag een mooie wandeling. Begeleider loopt mee.

Blindegeleidehond mag mee, geen extra kosten!

Vervoer op de vrije dag.


Voor eigen rekening:

Consumpties en eventuele uitgaven van persoonlijke aard.

Reis- en/of annuleringsverzekering.

Vervoer vanaf je woonplaats naar Arcen.


 

Interesse om mee te gaan als begeleider? Voor meer info Klik hier.


Deze reis stond in 2020 op het programma. We zijn bezig met een nieuwe reis! Nog even geduld!