Privacy KaapVerdië-intro groen blog Foto vakantiehuizen ardennen bol.com en verder FAQ-veelgestelde vragen Blindenreis 2018

HOME  GROEPSREIZEN  WANDELHERBERG  WANDELEILAND CONTACT  OVER ONS

Voettochten wandelvakanties & trektochten. Meer over Voettochten wandelherberg_zeezicht wandeleiland wandelvakanties-2018 wandelvakanties-2018 Voettochten wandelvakanties & trektochten. CONTACT Op reis

Afrikaproject.

SHERP is een kindertehuis voor Keniaanse kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Momenteel wonen er ruim 100 kinderen. De meeste kinderen gaan in Maralal naar de basisschool. Meer >>
prikbord

Een heel prikbord voor

mededelingen, oproepen, vraag & aanbod enz.

Bord vol vol? Dan verdwijnt automatisch de eerst geplaatste tekst. Mail je bericht en wij zorgen voor plaatsing.

Klussen

in de

Ardennen.


Helpen bij het opknappen van ons huis in de Belgische Ardennen. Ongeveer 2 keer per jaar (meestal maart-september) voor een aaneengesloten periode van 5 dagen. Meestal zijn we met ongeveer 12 tot 14 mensen. En soms wordt er een extra midweek ingelast.Hoe gaat het in z’n werk? Maandagmorgen 10 uur vanuit Best met onze eigen bus of als de bus vol is ook per trein naar de Ardennen. Bestemming: La Terra, ons vakantiehuis. Wat vragen we?

5 uur werk per dag.


Wat krijg je ervoor terug? Vervoer vanaf Culemborg of Best naar de Ardennen heen en terug. Een éénpersoons slaapkamer, alle maaltijden, koffie thee en alle drankjes. Buiten de vijf uur werk kun je je eigen gang gaan (mooie omgeving!)


Er wordt gewerkt in ontspannen sfeer en tussen de middag als het even kan lekker lunchen op z’n Frans op het terras!


Op vrijdag ben je tegen 17 uur weer terug in Best, 17.30 uur in Culemborg en anderhalf uur later in Dieren,Voor data enz. Zie hiernaast onder ‘agenda’
Agenda

Eerstkomende werkweek is van maandag 11 t/m vrijdag 15 maart 2019.


Welke klussen?

In de tuin is er weer het nodige buitenwerk: snoeien, planten en onderhoud van de tuin.


Het in elkaar zetten van een tweetal picknick-banken.


Schilderwerk: er moeten nog een drietal deuren en kozijnen gelakt en gegrond worden. Verder een slaapkamer in de muurverf en drie deuren gronden en aflakken. En als er werk over is: buiten kan er nog heel wat geschilderd worden.


Timmerwerk:

Bij nog 3 slaapkamers moet een houten wandje gemaakt met daarop klerenhaken + spiegel. Verder timmerwerk: plinten-deurlijsten.


Timmerwerk: In elkaar zetten en plaatsen van een (hij is al klaar) houten ‘kast’ om de vuilnis-container wat uit het zicht te halen. Zodat het allemaal wat netter oogt!


Stucwerk. Ede rechterzijde van de voorgevel staat op het programma. De losse stukken moeten eruit gehakt en daarna weer opvullen en afstrijken. Isolerende laag eroverheen en daarna verflaag eroverheen.


Rots/plantenhoeken.

Er komt weer een vrachtwagen met een lading gehakt natuursteen uit de naburige steengroeve. Met die stenen moeten rots-plantenhoeken gemaakt worden (we gebruiken planten uit de streek) en als het lukt moet er nog een muurtje gestapeld worden in de tuin.


Tuinbanken.

Er zijn er weer een paar versleten. Dus.. Er moeten drie banken in elkaar gezet worden. En allemaal moeten ze voorzien worden van een verflaag (dolfijngrijs!)


Schoonmaakwerk:

Meubels in de boenwas zetten. Het wassen van een aantal dekbedovertrekken en verdere schoonmaakwerkzaamheden


Interesse? Mail even


EN VERDER