l Home  l Groepsreizen  l Wandelherberg  l Contact l Over ons

Voettochten wandelvakanties & trektochten. Meer over Voettochten wandelherberg_zeezicht wandelvakanties 2020 wandelvakanties 2020 CONTACT Op reis corona-info Voettochten wandelvakanties & trektochten. Verzekeringen ook nog

NIEUW!

The Southern Hebredis.

Acht ´vergeten´ eilanden ter hoogte van de zuidwest kust van Schotland. Islandhopping! Van eiland naar eiland met de boot. Prachtige wandelingen door natuurgebieden, over strand en door de heuvels. We overnachten op bijzondere plekken, vaak de enige plek op het eiland waar je kunt overnachten. Het kleinste eiland heeft 120 inwoners, het grootste 6000. We starten in het havenplaatsje Oban op het Schotse vasteland en eindigen in Androssan, ook vasteland. Daartussenin acht mooie eilanden met ieder zijn eigen landschap en eigen sfeer. Eén overeenkomst: prachtige natuur en flora en fauna otters, zeehonden Jan van Genten enz. Ga mee op trektocht, veel toeristen zul je niet tegenkomen!

21 juni t/m 5 juli

€ 1565,- meer info

Volgeboekt!NIEUW juli - Wales

Offa’s Dyke Path  

Een aantal jaren geleden liepen we het zuidelijke deel van dit pad. Nu is het noordelijke deel aan de beurt.In 11 dagen verkennen we het prachtige gebied op de grens van Engeland & Wales. Misschien op termijn weer de ‘echte’ grens tussen Engeland en Wales i.v.m. de Brexit! We volgen deze national trail in heuvelachtig terrein! Door een prachtig gebied. Bijna iedere dag slapen op een andere mooie plek op de route. Je bagage wordt vervoerd.

10 t/m 20 juli € 1095,-

meer info

Volgeboekt!


Zomer

Eifelgebergte - Ammeldingen.

8-daagse wandelvakanties vanuit een voormalig hotel aan de rand van het nationale park de Eifel. We verkennen mooie delen van dit mooie natuurgebied. Iedere dag prachtige en afwisselende wandelingen in heuvelachtig terrein!

Reis 1: 24 t/m 31 juli  

vanaf € 595,- meer info

Corona aangepaste reis. Volgeboekt!


Reis 2: 31 juli t/m 7 augustus

vanaf € 595,- meer info

Corona aangepaste reis. Volgeboekt!


NIEUW!

Schotland. The Small Isles & Skye.

Lopen gecombineerd met Islandhopping: 6 eilanden, een stukje Schots vasteland en een 15-daagse trektocht. Een bijzondere tocht want we maken kennis met een aantal bijzondere eilanden.Weinig bewoners (op de grootste van de small isles women 123 mensen), een prachtige natuur (bijna alle eilanden zijn in het bezit van de Britse Natuurmonumenten). En op de meeste eilanden zijn auto’s niet welkom.15 dagen trekken dus ver van de bewoonde wereld waar de vaste telefoon nog de baas is!

16 t/m 30 augustus

€ 1595,- meer info

Volgeboekt!


November - december.

São Tomé, Principe, Bombom Island & Kaapverdië.  

Het begint al op te schieten. Het programma is globaal bekend, alleen de data moeten nog ingevuld worden en dat heeft weer te maken met een vliegschema dat nog niet voorhanden is. Het wordt en prachtige trektocht waar we kennis maken met het kleinste land van de wereld met bijna de vriendelijkste mensen ver van de bewoonde wereld. Heen en terug verblijven we een paar dagen op Sal of Santiago (Kaapverdië). Nog even geduld!

nov./Dec.

reisdata:  nog niet beschikbaar. Is afhankelijk van ontwikkelingen i.v.m. Corona.

Voor de Kerst

Ardennen - dal van de Ourthe & Aisne.

5-daagse wandelvakantie. Lopen vanuit het prachtig gelegen eigen huis van Voettochten, Iedere dag prachtige en afwisselende wandelingen in heuvelachtig terrein! Tijdens deze reis veel ëënpersoons maar ook tweepersoons kamers.

■ 18 t/m 22 december

vanaf  € 395,-

meer info

Corona aangepaste reis.

Beschikbaar


Kerst

Ardennen - dal van de Ourthe & Aisne.

6-daagse wandelvakantie. Lopen vanuit het prachtig gelegen eigen huis van Voettochten, gelegen aan de rand van een klein Ardens dorp op een mooie plek tegen de oosthelling van het dal van de Aisne. Iedere dag prachtige en afwisselende wandelingen in heuvelachtig terrein! 1- en 2-en 3-persoons kamers.

■ 22 t/m 27 december

vanaf € 475,-

info

Corona aangepaste reis.

Nog 4 plaatsen!


NIEUW - Oud & Nieuw

Luxemburg Ourdal.

5-daagse wandelvakantie vanuit een viertal geschakeld liggende huizen aan de rand van het dal van de grensrivier de Our. Prachtige wandelingen door de vallei en de aangrenzende hoogvlaktes.

1- en 2-persoons kamers.

28 december t/m 1 januari

vanaf  € 455,-  

info

Corona aangepaste reis. Volgeboekt!Wandelvakanties & trektochten Zuidelijke-Hebriden Small Isles & Skye Offa_dyke_path Ammeldingen-Eifel 2020 Kerst 2020 - voor Kerst 2020-wandelvakantie-oud-en-nieuw-2020